Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka se dijagnoza

Šok u Parizu: Sjajnu pobjedu pokvarila teška ozljeda Ibrahimovića!

PSG je s 3:1 pobijedio Chelsea u prvoj utakmici četvrtfinala, no u francuskoj prijestolnici baš i nemaju razloga biti ludi od sreće...

Naime, Zlatan Ibrahimović teško je nastradao u 69. minuti i bio primoran napustiti travnjak. Po dobrom starom običaju, Ibra nije briljirao u utakmici nokaut faze Lige prvaka, ali taman kad se činilo da se počeo dizati u igri, doživio je ozljedu.

Mourinho na rubu ispadanja: PSG na argentinski pogon do velike prednosti!

Ibrahimović se u jednom trku uhvatio za nogu i pao na travnjak. Usporena snimka otkrila je kako ga je nehotice nagazio David Luiz i čini se da je došlo do teže ozljede, zbog koje je Laurent Blanc morao povući svoju glavnu zvijezdu, te uvesti Lucasa Mouru. Šveđanin je travnjak Parka prinčeva napustio držeći se bolno za zadnju ložu desne noge.

Nakon pretraga bit će poznata točna dijagnoza, no ne bude li Ibrahimović spreman za uzvrat, europske ambicije PSG-a bit će ozbiljno ugrožene, a šanse Chelseaja porast će unatoč zaostatku od dva pogotka...

Ibrahimović je ove sezone najbolji PSG-ov strijelac kako u Le Championnatu (25 golova), tako i Ligi prvaka (10 golova).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider