Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Može li Real do čuda?

Mourinho kreće po povijesni preokret s Modrićem od prve minute!

Prestižni španjolski sportski dnevnik Marca najavljuje kako će u sutrašnjoj (utorak) uzvratnoj polufinalnoj utakmici nogometne Lige prvaka između Real Madrida i Borussije Dortmund veznjak „kraljevskog kluba“ Luka Modrić započeti od prve minute...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real će na Santiago Bernabeuu pokušati nadoknaditi zaostatak od 1-4 iz prve utakmice, a trener Jose Mourinho morat će postaviti ofenzivniji sastav želi li u tome i uspjeti.

>> Određeni suci uzvratnih utakmica Lige prvaka: Mourinhu se smrknulo!

Marca navodi kako je Mourinho u gradskom okršaju protiv Atletica prošlog vikenda odmarao Xabija Alonsa i Luku Modrića i dao im priliku za odmor, što sugerira da bi trebali biti dio udarne momčadi protiv Borussije u uzvratu i zaigrati u tandemu na poziciji defenzivnih veznjaka, posebice u svjetlu činjenice da je Sami Khedira protiv Atletica odigrao svih 90 minuta.

Modrić je započeo i prvi susret protiv Borussije u Dortmundu, ali tada na poziciji ofenzivnog veznjaka. Prethodno su Modrić i Alonso u tandemu u defenzivnom redu zaigrali također protiv Borussije u Ligi prvaka, u utakmici u skupini koja je završila 2-2. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider