Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Skomini Barca-Bayern

Određeni suci uzvratnih utakmica LP-a: Mourinhu se smrknulo!

Slovenski nogometni sudac Damir Skomina sudit će uzvratni susret polufinala Lige prvaka između Barcelone i Bayerna na Nou Campu...

Vijest je na svojoj službenoj internetskoj stranici objavila Europska nogometna organizacija (UEFA). Skomina je, podsjetimo, na početku sezone "zviždao" na utakmici Europskog superkupa između Atletico Madrida i Chelseaja, koju je s glatkih 4-1 dobio pobjednik Europa lige - Atletico.

Barcelona će pred svojim navijačima pokušati napraviti čudo i nadoknaditi veliki zaostatak od 4-0 iz prve utakmice!

Dan ranije će na Santiago Bernabeu uzvratni susret odigrati Real Madrid i Borussija Dortmund, a i u toj će utakmici španjolska momčad loviti veliki zaostatak (1-4). Sudac tog susreta bit će engleski policajac Howard Webb. On je i prošle godine Realu sudio u polufinalu, prvu utakmicu protiv Bayerna u Münchenu, u kojoj je domaćin slavio sa 2:1. Mourinho je tada tvrdio da je Bayernov pogodak za pobjedu bio neregularan, ali nije se izravno obraćao Webbu.

Tada je još bio uvjeren da će Real u uzvratu nadoknaditi minus...

Mourinho i Webb imaju svoju povijest iz Premiershipa. Primjerice, iz rujna 2007. godine kada je Chelsea remizirao kod kuće s Blackburnom 0:0, a Mourinho bjesnio na Webba i pomoćnika jer su im poništili regularan pogodak Salomona Kaloua. (TS / VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider