Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poželio mu dobrodošlicu

'Mourinho je jedan od najboljih, radovao bi nas njegov dolazak'

Juan Mata, ofenzivni veznjak Chelseaja, prokomentirao je mogući dolazak, odnosno povratak Josea Mourinha na klupu kluba sa Stamford Bridgea…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chelsea i Manchester City odigrat će u četvrtak u St. Louisu prvu od dvije prijateljske utakmice na kratkoj američkoj turneji.

>> Sve je ekstremno: Evo koliko je Mou zaradio i potrošio u Madridu!

Španjolski stručnjak Rafael Benitez broji zadnje dane na klupi Chelseaja. Očekuje se da će ga naslijediti Jose Mourinho, koji je donio klubu iz zapadnog Londona puno uspjeha u svom prvom mandatu u klubu, od 2004, do 2007. godine. U ponedjeljak navečer je Florentino Perez, predsjednik Real Madrida, objavio da Mourinho više neće biti trener u tom klubu nakon završetka ove sezone.

''Ne znamo što će se dogoditi, ali, ako nam stigne Mourinho, sigurno će biti dočekan s dobrodošlicom, jer je on jedan od najboljih u poslu. Chelsea uvijek želi biti jedan od najvećih klubova. Bit ćemo sretni ako dobijemo Mourinha za menadžera'', rekao je Juan Mata.

Španjolski ofenzivni veznjak nije se želio upustiti u analizu Mourinhovog učinka u Real Madridu.

''Morate biti u klubu da biste sve mogli dobro razumjeti. Znamo da je Real Madrid veliki klub u kojem postoji veliki pritisak, sigurno nije lako raditi u takvoj sredini'', zaključio je Mata.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider