Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ili on ili nitko'

Mourinho otkrio karte: 'Sada je na potezu Manchester United'

Menadžer Chelseaja Jose Mourinho potvrdio je da mu je napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney jedina meta u aktualnom prijelaznom roku…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski nogometni reprezentativac je već dulje vrijeme nezadovoljan statusom na Old Traffordu, a dodatno ga je naljutila izjava novog trenera Davida Moyesa koji mu je dao naslutiti da će biti zamjena za Robina van Persieja.

Chelsea je odmah krenuo u akciju i poslao ponudu koju je United ekspresno odbio. No, nakon pobjede u prijateljskoj utakmici protiv Singha All-Starsa u Tajlandu (1-0) Mourinho je bez oklijevanja dao do znanja da želi Rooneyja na Stamford Bridgeu.

''Mislim da je situacija jasna, više nema tajni. Naša službena ponuda je isključivo novčana i ne uključuje nijednog igrača. Želimo Rooneyja, poslali smo ponudu i to je sve što mogu reći. Sada je na potezu Manchester United'', naglasio je portugalski stručnjak.

Na pitanje je li Chelsea poslao ponudu za još kojeg igrača, Mourinho je bio jasan:

''Ne i nemamo namjeru. Ili Rooney ili ništa.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider