Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ništa nisam potpisao'

Mourinho tvrdi da na ljeto ne odlazi sigurno iz Reala: To je laž!

''Moj sigurni odlazak iz Reala na ljeto je nonsens. Onaj tko to kaže i laže. Ništa nisam potpisao, nikakav ugovor o odlasku'', rekao je za RTP1 trener madridskog Reala Jose Mourinho...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo da su posljednjih dana mnogi španjolski mediji potvrđivali siguran odlazak Portugalca iz Madrida. Pisalo se da su Mourinho i Perez potpisali ugovor, prema kojem se suradnja posljednjim danom sezone, finalom Kupa kralja 17. svibnja ili finalom Lige prvaka 25. svibnja, prekida.

>> Mourinho otkrio koji mu je najdraži igrač s kojim je radio!

I ostali su govorili da nikakav rezultat neće zadržati Mourinha u Realu, a ovaj je, pak, za RTP1 nastavio:

''Ne čitam španjolske novine i ne gledam španjolsku televiziju. Znate, teško je biti Portugalac u Španjolskoj. Ali, ništa me od toga ne uzbuđuje, ništa ne utječe na mene. Ja vam samo ponavljam da nikakav ugovor nisam potpisao, niti Perez, niti ja'', rekao je Mourinho i dodao:

''Sve to me motivira da idem dalje. Imam super momčad pred sobom i ogroman motiv osvojiti Ligu prvaka i Kup kralja.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider