Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opsjednut 'blau granom'

Mou sve radi da napakosti Barci: Evo kako ćete zaustaviti Messija!

Nakon pobjede nad Montpellierom u posljednjem kolu francuske lige, trener PSG-a Carlo Ancelotti potvrdio je na press-konferenciji kako je primio „pošiljku“ iz Madrida uoči ogleda s Barcelonom u četvrtfinalu Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Real Madrida Jose Mourinho poslao je na pariški Park prinčeva video uradak s analizom Barcelonine igre s dvaju posljednjih „el clasica“. Podsjećamo da je „kraljevski klub“ u oba slavio, iz čega se izvodi zaključak da Mourinho savjetuje Parižane kako da zaustave Messija i pobijede Barcelonu!?

>> Pripreme za Barcu: Sjajna asistencija Ibre za pobjedu PSG-a!

>> PSG dobio veliko 'pojačanje' uoči Barce: Hoće li im biti od pomoći?

Do ove na prvi pogled bizarne informacije došao je francuski sportski dnevnik L'Equipe te neki španjolski i talijanski mediji, a na presici nakon utakmice s Montpellierom potvrdio ju je trener PSG-a Ancelotti.

„Povijest derbija Reala i Barcelone iznimno je značajna. Ako je Mourinho došao do zaključka kako bi nam trebao dati pokoji savjet, zašto ih ne bismo prihvatili? Sa zadovoljstvom ćemo ga poslušati“, kazao je Ancelotti te simptomatično dodao:

„Međutim, svi znamo kako Barcelona igra, tu je sve jasno“, zaključio je talijanski stručnjak s rečenicom kojom daje naslutiti da mu baš i nije drago što mu se slavni Portugalac miješa u posao.

Nekoliko sati prije Mourinhov pomoćnik Aitor Karanka, na press-konferenciji uoči Realova dvoboja sa Zaragozom u Primeri, ovu je vijest nazvao apsurdnom. Nije pojasnio što je točno mislio pod apsurdnim, ali nameće se zaključak kako je smatra neistinitom. Talijan jest u kombinacijama za Mourinova nasljednika na klupi Reala, ali ne vidimo zbog čega bi lagao?

Neki će reći da mu možda želi napakostiti, no to bi bilo prilično djetinjasto, a Ancelotti ne važi za infantilnog čovjeka, prije bi se taj atribut mogao „zalijepiti“ Portugalcu. Drugi će reći da je to potvrda nagađanja kako će Mourinho i Ancelotti iduće sezone zamijeniti mjesta, iako većina misli da je u ovom trenutku bliže prelasku u Chelsea. Možda je „prznica iz Setubala“ odlučila biti kooperativna prema mogućim budućim gazdama ili je, kako neki tvrde, opsjednuta "blau granom"?

Kako god, eto još jedne kontroverzne priče povezane s enigmatičnim portugalskim stručnjakom. Čini se da Mourinho stalno mora biti u središtu pozornosti, bez obzira radi li se o njegovoj ili nekoj drugoj momčadi, posebice ako je riječ o Barceloni koja mu je očito „veliki trn u oku“.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider