Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najveća plaća u povijesti

Mou se 'sprda' s Realom: 'Special One' već sklopio ugovor života!?

Nastavljaju se spekulacije oko toga gdje će Jose Mourinho nastaviti karijeru nakon kraja ove sezone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mourinho i dalje govori u zagonetkama, svojim izjavama samo „podgrijava“ spekulacije.

>> Mourinhov intervju koji će razbjesniti navijače Real Madrida!

>> Mourinho tvrdi da na ljeto ne odlazi sigurno iz Reala: To je laž!

„Poznato je da sam avanturističkog duha, ali nije lako pronaći novu destinaciju nakon Portugala, Engleske, Italije i Španjolske. Moguće je da ću se vratiti tamo gdje sam već radio. Moglo bi se dogoditi nešto što nitko nije mogao zamisliti“, izjavio je trenutačni trener Real Madrida.

Sastanak s Florentinom Perezom ovog tjedna

Probila se glasina kako mu i prije 1. lipnja istječe najam za kuću u La Finici, ekskluzivnom madridskom kvartu. Neki španjolski mediji i dalje stoje pri tvrdnji da je Mourinho već dogovorio raskid ugovora s Realom, dok su drugi uvjereni da tek slijedi sastanak s predsjednikom Florentinom Perezom na kojem će pasti konačna odluka. Taj sastanak trebao bi se dogoditi tijekom predstojećeg tjedna.

Mourinho se 'sprda' s Real Madridom!?

U svakom slučaju, situacija je prilično konfuzna i sasvim neobična za klub kao što je Real Madrid. Nitko se ne može sjetiti kada se posljednji put dogodilo da Real dva mjeseca prije isteka tekuće sezone nije znao tko će biti glavni trener za sljedeću sezonu. Nije mali broj komentatora u Španjolskoj koji cijelu situaciju tumače poprilično neozbiljnom, s obzirom da se radi o Realu, najvećem klubu na svijetu koji si ne bi trebao dozvoliti da ga bilo tko zavlači, i to već mjesecima, pa čak ni trener kalibra jednog Mourinha. Oni oštriji će čak reći da se Mourinho „sprda“ s Realom. Nećemo ići tako daleko, ali da je situacija pomalo komična, to nitko ne može zanijekati.

Mourinho prema Chelsaju

Opcija ostanka u Realu nije eliminirana, ali većina španjolskih medija mišljenja je kako će Portugalac karijeru nastaviti u PSG-u, Manchester Cityju ili Chelseaju. Najnovije informacije govore kako je Mourinho trenutačno najbliži povratku na Stamford Bridge. To je i sam naznačio izjavom na početku našeg teksta. Naime, teško je za povjerovati da će se Mourinnho vratiti u Inter ili Porto. Ako se s time složimo, ostaje samo Chelsea. Da se nešto kuha, potvrdio je i trener juniorske momčadi Porta Rui Sá Lemos, koji je za vrijeme Mourinhova stolovanja u Portu bio njegov pomoćnik te je ostao s njim u prijateljskim odnosima.

Mourinho sve dogovorio s Abramovičem: Najveća plaća u povijesti

Lemos kaže da će Mourinho gotovo sigurno put Londona na kraju sezone. Otkrio je i čak u uvjete pod kojima će se vratiti na Stamford Bridge. Navodno će potpisati ugovor na četiri godine, a Roman Abramovič iskrcat će mu za to vrijeme ukupno čak 94 milijuna eura. Mourinho bi, dakle, godišnje zarađivao 23.5 milijuna eura, čime bi bio daleko najplaćeniji trener na svijetu.

I neki engleski mediji tvrde da je Mourinho već sve dogovorio s Abramovičom i da se samo čeka pravi trenutak za objavu transfera. Iako Chelsea sljedeće sezone možda neće igrati u Ligi prvaka, Abramovič je navodno zaključio kako je samo Mourinho kadar vratiti Chlesea na krov Engleske i Europe. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider