Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Problemi po Kovačića

Mogao bi izgubiti godinu dana: Kovačić nezadovoljan u Interu?

Novo izdanje torinskog dnevnika Tuttosporta navodi kako je hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić (19) nezadovoljan manjkom prostora za igru koji ima u milanskom Interu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kovačić je u siječnju stigao u redove "nerazzurra" iz zagrebačkog Dinama i otad je propustio zabiti ijedan ligaški gol. Ove je sezone skupio 10 nastupa u Seriji A, a u posljednjoj utakmici protiv Udinesea trener Walter Mazzarri nije ga uvodio u igru.

"Problem je taj što je momak stigao u siječnju i postao je centar pažnje u novom Interu, dok mu Mazzarri nije uspio pronaći pravu poziciju", piše Tuttosport.

Navodno se Kovačić boji da bi "mogao izgubiti ključnu godinu razvoja koja će kulminirati Svjetskim prvenstvom". Ne spominje se mogućnost da bi Kovačić mogao ići tako daleko i zatražiti transfer, ali očekuje se da njegovi predstavnici uskoro porazgovaraju s novim vlasnikom kluba Erickom Thohirom.

Talijanski mediji često naglašavaju da je Kovačićev talent nedvojben i da je vjerojatno "najtalentiraniji igrač u klubu", ali isto tako podcrtavaju da je malo toga zasad pokazao i da je i dalje u procesu traženja unutar nove momčadi. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider