Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oduševio je sve

Raketamanija: 'Modrić više nije sam, sinonim za Hrvatsku sada je i Rakitić!'

Ivan Rakitić protiv Getafea odigrao još jednu odličnu utakmicu u dresu Seville, a dobar nastup okrunio je golom za konačnih 3:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bio je to već osmi gol hrvatskog veznjaka u 16 nastupa ove sezone. To nije promaklo ni novinarima Marce koji su Raketu silno nahvalili.

"Rakitić zabija svaku drugu utakmicu i očito je pun samopouzdanja. Svaki put kada se spominjao hrvatski nogomet u Španjolskoj sinonim je bio Luka Modrić, međutim to više nije tako. Od sada će svi reći da su Hrvatska - Modrić i Rakitić", piše Marca.

Sevilla je loše krenula u sezone, ali je ponajviše zahvaljujući dobrim igrama hrvatskog veznjaka stigla do šestog mjesta Primere. Raketa je četvrti najkorisniji igrač lige, odmah iza Cristiana Ronalda, Cesca Fabregasa i Diega Coste.

"On može igrati na bilo kojoj poziciji u sredini. Sevilla je šesta zahvaljući njemu. Ima viziju, sjajno barata loptom te je jednako dobar s obje nove. Zato ne čudi što ga želi velikan kao PSG",  zaključuje Marca. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider