Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Psiholog Luka

Modrić spašava Realovih 100 milijuna: 'Uz njega će Bale opet biti onaj stari!'

Prema pisanju španjolskog izvora SportsDirect Newsa, hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić uvelike pomaže Garethu Baleu da se prilagodi životu u Madridu, ali i konstantnim kritikama tamošnjih medija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gareth Bale je protekle subote nastupio u svom prvom "el clasicu", dvoboju protiv Barcelone, u kojem je Real poražen na Nou Campu s 1-2. Balea je većina novinara okarakterizirala kao najgoreg igrača na travnjaku, dok ga većina optužuje da je on sam kriv za stanje u kojem se trenutno nalazi.

Velik mu broj novinara spotiče da je u lošoj formi zbog toga što se tijekom posljednje reprezentativne stanke nije posvetio svom oporavku u klubu već je otišao u velški kamp i tamo provodio proces rehabilitacije. Spotiče mu se i činjenica da je odbio trenirati u londonskoj momčadi Tottenhama tijekom ljeta, dok je čekao svoj transfer u "kraljevski klub".

Kroz sve je to, pa i više, prošao naš Luka Modrić, koji je na gotovo identičan način stigao u Real, a potom na zimu bio proglašen najgorim transferom u svijetu u 2012. godini. Modrić je danas jedan od ključnih igrača kluba iz Madrida, te ima veliku podršku Realovih navijača.

"Luka je od strane medija bio najzlostavljaniji igrač svih vremena u Realu. No ostao je uzdignute glave i danas je jedan od najbitnijih igrača u klubu. Činjenica da su mediji ovako razapeli Balea nakon jedne slabije utakmice dovoljno govori o ovdašnjim medijima. Modrić je uz Balea i pomoći će mu da ponovno bude onaj stari", rekao je neimenovani izvor blizak "kraljevskom klubu". (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider