Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ljubimac navijača

Modrić se na svoj način zahvalio navijačima Reala

Luka Modrić uživa u velikoj potpori navijača Real Madrida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Madridski mediji i navijači Reala zaljubljeni su u Luku Modrića. Najtiražniji sportski dnevnik Marca traži da se Hrvatu da broj 10, jer 'Real igra kako Modrić želi'. Protiv Villareala su navijači na Santiagu Bernebuu nekoliko puta skandirali 'Modrić, Modrić'.

Modrić u društvu Puskasa, Figa i 'Žutog': Dajte Hrvatu Realovu desetku!

''Vrlo važna pobjeda. Znali smo da će biti teško nakon utakmice s Atleticom. Trebali smo uložiti puno truda da pobijedimo Villareal'', rekao je Luka o utakmici te se zahvalio navijačima na potpori.

''Što reći. Osjećaj je odličan. Ponosan sam što navijači uzvikuju moje ime, lijepo je to čuti i ne mogu im dovoljno zahvaliti na potpori. No, kao što sam rekao, najvažnije je da momčad igra dobro. U dobrom smo formi'', skroman je Luka kao uvijek, što je jedan od razloga zbog kojeg ga vole u Madridu.

Čeka ih uzvrat protiv Atletica.

''Ne, nije gotovo protiv Atletica. Moramo igrati kao da je 0:0, moramo igrati pametno i ne dozvoliti im da igraju svoju igru. Moramo zabiti gol da 'ubijemo' utakmicu'', poručio je Luka za kojeg je Marca napravila i poseban 'wallpaper'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider