Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Imamo sjajan odnos'

Modrić progovorio o ciljevima za novu sezonu i Garethu Baleu!

Luka Modrić, hrvatski veznjak u redovima Real Madrida, progovorio je svojim i klupskim planovima za predstojeću sezonu te je najavio mogući dolazak Garetha Balea na Santiago Bernabeu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić pojavio se sa svojim novim trenerom Carlom Ancelottijem pred novinarima u hotelu Gothia Towers u Švedskoj, gdje igrači Real Marida odsjedaju uoči prijateljskog susreta protiv PSG-a.

U razgovoru s novinarima Modrić je progovorio o svojim planovima za novu sezonu, dosadašnjim dijelom priprema, utakmicom protiv PSG-a i, ali samo kratko, Garethu Baleu.

"Moj je cilj osvajati naslove s Real Madridom. Ovdje sam sada godinu dana i definitivno sam iskusniji nego što sam bio. Ovo je klub u kojem je pritisak velik, ali nadam se da će nam ova sezona biti bolja od lanjske. Kada bih morao birati radije bih osvojio Ligu prvaka nego Primeru. No oba su natjecanja vrlo bitna i želja nam je uzeti oba naslova. Bit će to duga sezona i moramo se dobro pripremiti za nju", rekao je hrvatski veznjak.

"Dosada je na pripremama sve proteklo u najboljem redu. Momčad naporno trenira, a i odigrali smo dvije dobre utakmice. Protiv Bournemoutha nije bilo problema (6-0), no protiv Lyona je bilo jako teško, ali smo po meni odigrali jako dobro. Imam dobar predosjećaj ususret novoj sezoni", veli Modrić.

Večerašnja će utakmica biti odličan test za sve nas. Treniramo zasada dva tjedna i ovo je idealna prilika da vidimo gdje smo protiv momčadi koja je prepuna sjajnih igrača. Svaku utakmicu igramo sve bolje i bolje, pa vjerujem da će biti vrlo interesantno pogledati večeras našu utakmicu - vjeruje Realov "motor".

"Moj odnos s Baleom je sjajan, ali ne želim govoriti o igračima koji nisu u mojoj momčadi. Mogu samo reći da je on sjajan igrač", zaključio je hrvatski reprezentativac. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider