Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Dragi Jose...'

Modrić pokrenuo lavinu: Novi dirljivi oproštaji od Mourinha

Malo po malo, sve je više nogometaša madridskog Reala koji izražavaju divljenje prema Joseu Mourinhu, portugalskom strategu koji je na kraju ove sezone napustio Madrid...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Među onima koji su imali potrebu zahvaliti Mourinhu su i dvojica njemačkih reprezentativaca, Mesut Özil i Sami Khedira. Obojica su putem Facebooka poslali veliku zahvalu svom bivšem treneru.

>> Dirljiv oproštaj Modrića od Mourinha, svog 'najboljeg trenera'

"Dragi Jose Mourinho. Prije tri godine si me doveo u Real i kroz sve to vrijeme si mi mnogo značio i bio moja velika podrška. Zbog toga se želim zahvaliti, ali i poželjeti mnogo sreće u budućem radu", napisao je Mesut Özil, dok je Khedira sastavio sljedeću zahvalu:

"Želim zahvaliti na prilici koju sam dobio u Realu od strane gospodina Mourinha. Želim zahvaliti i na potpori koju sam uvijek osjećao od njega. On je bio uvijek moja zaštita, pogotovo u teškim trenucima kada su me mediji napadali. Napredovao sam uz njega, ne samo kao nogometaš, već kao i čovjek", napisao je Khedira.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider