Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ide li za njim?

Dirljiv oproštaj Modrića od Mourinha, svog 'najboljeg trenera'

Hrvatski nogometaš Luka Modrić oprostio se od dojučerašnjeg trenera u Real Madridu Josea Mourinha…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić je objavio dvije fotografije putem društvene mreže Instagram s portugalskim stručnjakom, jednu profesionalnu, snimljenu tijekom utakmice, te jednu privatnu. Uz njih je ostavio poruku:

''S Misterom… Hvala vam na svemu i želim vam sve najbolje u budućnosti. Uživao sam raditi s vama. Tužan sam što odlazi. Najbolji trener.''

>> VIDEO: Modrićeva 'bomba' uz bok 'remek djelima' Messija, Ronalda i Falcaa...

Jose Mourinho je u subotu posljednji put vodio nogometaše Reala u prvenstvenoj utakmici protiv Osasune (pobjeda 4-2). Ovaj bi tjedan i službeno trebao biti potvrđen njegov povratak u Chelsea.

Kad smo kod Modrića, dodajmo i da je talijanski Goal.com objavio kako se 27-godišnji hrvatski veznjak nalazi na popisu želja Rome, ali doista je teško povjerovati da bi ''giallorossi'' mogli otkupiti igrača za kojeg je Real lani Tottenhamu platio 30 milijuna eura.

Spominjao se i Milan kao mogući kupac, ali je najizgledniji ostanak u Realu iako su mnogi predviđali kako će Luku Mourinho odvesti sa sobom u Chelsea. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider