Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Primera je teška!

Modrić o Ronaldu, Manchester Unitedu i svojim igrama u Realu!

Pred španjolske novinare, a uoči prvenstvene utakmice protiv Seville na Santiago Bernabeu (23. kolo, subota u 22 sata), stao je hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvo se Realov veznjak osvrnuo na ono što čeka njega i njegov klub u subotu.

"Imat ćemo probleme s njima. Otkada su promijenili trenera igraju daleko bolje. Daju sto posto od sebe svaku utakmicu", rekao je Modrić i nadovezao se na taj ogled:

"Teško je Realu jer mora biti u svakom ogledu, protiv svakog suparnika, pri maksimalnom angažmanu. Protiv nas sve momčadi daju i više no što objektivno mogu. Ponekad uspijemo pobijediti, ali ponekad ne, jer do pobjeda možemo doći jedino ako uvijek damo najbolje od sebe."

O svojim je igrama rekao:

"Bilo je nekih stvarno dobrih utakmica koje sam odigrao. Bilo je i slabijih, ali ovo mi je prva sezona. Isto tako, govorilo se da je španjolska Primera pravi primjer za tehničku ligu, ali bi rekao da je itekako fizička. Nije lako igrati u njoj."

O Manchester Unitedu u osmini finala Lige prvaka:

"Te dvije utakmice će prilično usmjeriti našu sezonu, prema uspješnoj ili neuspješnoj."

O Cristianu Ronaldu:

"Razgovaramo često, privatno, i makar mi nije rekao mislim da neće napustiti Real. On je naš ponajbolji igrač i stvarno bi bila šteta izgubiti ga", završio je Modrić. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider