Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slažete li se?

'Modrić je najbolji hrvatski nogometaš svih vremena!'

Dinamo u subotu u 15 sati na Maksimiru igra protiv Slaven Belupa, a dan uoči susreta trener Dinama Zoran Mamić najavio je susret.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Čeka nas još jedna utakmica u nizu i želimo je iskoristiti kako bi se na najbolji mogući način pripremili za finale Kupa. Nećemo kalkulirati i istrčat ćemo u najboljem mogućem sastavu“, kazao je Mamić, a prenosi službena web stranica Dinama.

„Duje nije u optimalnom stanju, ali će sigurno igrati dio utakmice. Kažem, igrat ćemo u najboljem mogućem sastavu.“

Slaven Belupo se bori za ostanak i sigurno će biti motiviran na Maksimiru.
„Naša dužnost je igrati najbolje moguće i dobiti utakmicu. Problemi Slavena ili nekih drugih momčadi su njihovi problemi i nemaju veze s nama. Momčadi koje se bore za ostanak u ligi nisu u takvoj situaciji zbog utakmica s Dinamom... Znamo da su u teškoj situaciji i da su se dignuli u formi, ali mi želimo utakmicu dobiti i tako ćemo i igrati.“

Mamić je za kraj kratko prokomentirao i sjajne nastupe našeg bivšeg kapetana Luke Modrića:
„Što uopće reći o Luki? Sjajan igrač, jedan od najboljih na svijetu i presretan sam jer se radi o igraču koji je igrao u Dinamu te koji nosi dres naše reprezentacije. Sjećam se kada su me prije par godina pitali u jednom izboru koji je najbolji hrvatski nogometaš u povijesti, a moj odgovor je bio: Luka Modrić. To sve govori koliko ga cijenim“, zaključio je Mamić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider