Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nove pohvale Luki

'Modrić je danas jedan od najboljih nogometaša svijeta'

''Od anonimca do Olimpa u godinu dana'' naslov je članka koji je hrvatskom nogometašu Luki Modriću posvetilo španjolsko izdanje poznatog internetskog portala Goal.coma...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić je u ljeto 2012. prešao iz Tottenhama u Real Madrid i u prvim se mjesecima nije najbolje snašao u dresu ''kraljevskog kluba''. Često je bio meta kritika španjolskih medija, ali sve se promijenilo ove sezone. Hrvatski reprezentativac igra sjajno, dirigira veznim redom Reala i po ocjenama istih medija koji su ga ranije žestoko kritizirali, jedan je od najboljih igrača Madriđana.

''Luka Modrić je jedan od onih igrača koji dođu u veliki klub bez prevelikih očekivana i bez prevelike buke. Ustvari, neki ljudi u Realu nisu ni čuli za njega. Međutim, unatoč teškom startu, bivši igrač Tottenhama je malo po malo stjecao naklonost i, što je još važnije, poštovanje navijača'', piše autor Quillo Barrios.

Podsjeća novinar Goal.coma i da su Modrića dočekali posprdni komentari katalonskih medija, pa je tako Sport u kolovozu 2012. napisao da je Real platio 40 milijuna eura za prikrivanje vlastite sramote. U nastavku autor navodi već više puta opjevani pogodak Manchester Unitedu u osmini finala Lige prvaka prošle sezone, pogodak koji je promijenio Modrićev status.

''Luka je zablistao u završnici prošle sezone. Rastao je sa svakom utakmicom, preuzimao sve veću odgovornost u veznom redu i danas je jedan od najboljih nogometaša svijeta. Posljednjih mjeseci više nema sumnji u njegovu kvalitetu kao veznjaka. nema više sumnje u njegovu kvalitetu kao totalnog nogometaša'', zaključak je Goal.coma.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider