Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trijumfalno kroz Tiraspol

'Modri' slave: 'S nestrpljenjem čekamo protivnika u doigravanju!'

Nakon sigurne pobjede i dobre igre u Tiraspolu, nogometaši Dinama zadovoljni se vraćaju u Zagreb gdje će čekati ždrijeb doigravanja za Ligu prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Naravno da smo zadovoljni i sretni jer smo ostvarili ono po što smo došli ovdje, a to je prolaz u play-off. Mislim da smo i večeras pokazali da smo bolja momčad od Sheriffa i zasluženo idemo dalje. Koga bi htio u sljedećem krugu? Svakako je super stvar što je jučer Maribor izbacio APOEL pa smo nositelji jer nam to ipak donosi nešto lakše protivnike iako niti ovdje nema slabih ekipa. Uostalom, bilo bi čudno da je drugačije kada se radi o stepenici prije Lige prvaka, zar ne? U svakom slučaju ćemo jako brzo saznati protivnika jer je ždrijeb za dva dana“, kazao je kapetan Dinama Josip Šimunić, a prenosi službena web stranica Dinama.

>> Dinamo protutnjao Moldavijom: Sheriffu zabili svi napadači!

>> Maminjo sprema nešto senzacionalno: Stiže li 'novi Prosinečki'?

Strijelac prvog pogotka na utakmici bio je Junior Fernandes, kojem se konačno „otvorilo“.
„Znali smo da nam neće biti lako, ali isto tako smo bili uvjereni da smo bolja momčad i opet smo to pokazali na terenu tako da je naš prolaz zaslužen. Pogodak? Naravno da nam je moj pogodak olakšao stvari jer je bilo jasno kako smo već tada u golemoj prednosti, ali nije uopće bitno tko je zabio nego da smo ostvarili cilj i prošli dalje“, ističe Fernandes
Zapaženu partiju odigrao je Josip Pivarić.

„Bolja momčad je prošla dalje, mislim da možemo to tako reći. U dvije utakmice smo pokazali da smo bolji od Sheriffa i prolaz je potpuno zaslužen, a sada napokon imamo kratku pauzu od europskih utakmica pa ćemo se dobro odmoriti i pripremiti za taj play-off. Protivnik? Protiv nekih od mogućih protivnika smo već igrali, neki su bolji, a neki lošiji, no nema smisla previše prognozirati jer je ždrijeb već u petak pa ćemo sve vidjeti“, kaže Pivarić.

El Soudani ponovno je pokazao da je veliko pojačanje „modrih“.
„Nova dobra utakmica, ponovno smo pokazali da smo bolji od njih i naš prolaz je 'čist'. Kao i u Zagrebu, mogli smo i ovdje zabiti još nekoliko golova, ali i ovo je više nego dosta kako bismo prošli dalje; po to smo i došli u Moldaviju. Sada ćemo s nestrpljenjem čekati petak kako bismo saznali koja će nam momčad biti zadnja prepreka prije Lige prvaka“, zaključio je EL Soudani. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider