Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pohvala za Matea

Mihajlović: Kovačić me impresionirao, jasno mi je zašto ga je Inter toliko platio

Izbornik srbijanske nogometne reprezentacije Siniša Mihajlović kratko je za Gazzettu dello Sport najavio večerašnji ogled Fiorentine i Intera u talijanskoj Seriji A...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmicu Fiorentine i Intera obilježit će nesvakidašnji broj igrača iz bivše Jugoslavije. Ukoliko nastupe svi, bit će ih čak osam na travnjaku.

''Veseli me to. Neovisno je li riječ o Srbima, Hrvatima, Slovencima ili Crnogorcima, igrači bivše Jugoslavije predstavljaju dva ponajbolja kluba u Italiji. Kada sam ja stigao u Italiju, bilo nas je mnogo, pa smo na neko vrijeme "nestali". No, sada smo se vratili u velikom stilu'', rekao je Mihajlović pa se osvrnuo na jedinog Hrvata koji bi mogao zaigrati večeras - Matea Kovačića.

''Gledao sam ga protiv Cluja. Bio sam prilično impresioniran. Ima sjajan karakter, ali je i odličan tehničar koji akcije vidi unaprijed. Jasno mi je zašto je Inter izdvojio preko 10 milijuna eura (točnije 15) da bi ga doveo'', zaključio je Mihajlović.

Kovačić (18) je protiv spomenutog Cluja u četvrtak po prvi puta od dolaska iz zagrebačkog Dinama započeo susret od prve minute. Igrao je do 88., a samo 60 sekundi prije toga sjajnom je dugačkom loptom uposlio Rodriga Palacija za konačnih 2-0. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider