Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Loša organizacija

Messi za sobom ostavio skandal: Navijači prevareni i bijesni

Skandalozni repovi Messijeve kaotične sjevernoameričke turneje ne jenjavaju. Javila se skupina prevarenih Messijevih obožavatelja, njih 80-ak, koji su izgubili po 2500 dolara...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Leo Messi tj. agencija koju je iznajmio, neuspješno organizirao humanitarnu reviju u Los Angelesu, koja se nije niti održala, za organizaciju iste u Chicagu angažirao je drugu agenciju, imena Numero 5.

Posao je ponovno odrađen amaterski, stadion Soldier Field nije bio ispunjen niti do pola kapaciteta, a momčadi zvijezda bile su popunjene igračima s lokačlnog sveučilišta od kojih je jedan ipak spektakularno zabio škaricama.

U pokušaju spašavanja događaja, Numero 5 prodao je 80 VIP-ulaznica po cijeni od 2500 dolara. Za njih je jamčen pristup igralištu nakon utakmice te druženje s nogometašima, službena lopta s kakvom se igralo i Messijev originalni potpisani dres.

Druženje s nogometašima na kraju se pretvorilo u kratki boravak s nogometašima u sparnoj prostoriji bez prozora i klimatizacije, lopta s kakvom se igralo postala je jeftina plastična lopta za djecu, a Messijev originalni dres petparačka majica iz kineskih dućana s loše otisnutim Messijevim autogramom.

Messi, s kojim su očekivali fotografiranje, u tim je trenucima očito već bio na putu za Ibizu, s obzirom na činjenicu da je teren napustio u 69. minuti te brže-bolje nestao sa stadiona.

Obožavateljima, koji su shvatili da su žrtve klasične prevare, ostalo je razočaranje i mučnina u želucu. O grupnoj sudskoj tužbi organizatorima zasad nema najava. Izvjesno je, međutim, da Messijevoj popularnosti ovakvi incidenti nikako ne idu u prilog.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider