Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Incident u Limi

Messi totalno 'poludio': Znojan i bijesan kao ris napustio stadion!

Pobješnjeli Lionel Messi nije se želio ni otuširati na stadionu već je odmah pohitao prema hotelu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lionel Messi napustio je Nacionalni stadion u Limi zgrožen ponašanjem peruanske policije.

>> Fantastičan pogodak Neymara, Messi ipak pobijedio!

Pobješnjeli Argentinac nije se želio ni otuširati na stadionu već je odmah pohitao prema hotelu. Messi i prijatelji igrali su protiv Neymara i ostatka svijeta na humanitarnom spektaklu u glavnom peruanskom gradu. Messijevu momčad vodio je Talijan Fabio Capello, a Neymarovu Brazilac Zico.

U jednom trenutku Capello je pozvao članove Messijeve i Neymarove obitelji da s tribina prijeđu na klupu za rezervne igrače, no u trenutku dok su dva Messijeva brata i Neymarov otac prilazili klupi zaustavila ih je policija i prilično brutalno ih odvukla sa stadiona.

Messi je s travnjaka uoči da mu policija odvodi braću, odmah je zatražio izmjenu te je ljutit poput risa napustio stadion.

Messi otkazao humanitarnu utakmicu u Los Angelesu

Možda je ovaj incident razlog što je Messi otkazao humanitarnu utakmicu u Los Angelesu, kojoj su u srijedu trebali igrati "Messi i prijatelji'' protiv "Ostatka svijeta'", a koju organizira ista organizacija kao i utakmicu u Limi.

Utakmica na stadionu Los Angeles Coliseum otkazana je nešto više od 24 sata prije početka, uz objašnjenje kako je Messi odbio sudjelovati.

„Nakon što smo nekoliko sati neuspješno pokušavali uvjeravati ljude iz Messijevog menadžerskog tima da ispune svoje obveze iz ugovora i da Messi dođe u Los Angeles, jasno je da nemaju poštovanja prema navijačima na ovim prostorima i ovom tržištu“, izjavio je Todd Graham, predsjednik uprave El Padrina, jednog od glavnih pokrovitelja manifestacije.

Utakmica se reklamirala kao događaj koji će uključivati niz poznatih svjetskih igrača, kao što su Messijevi suigrači iz Barcelone i španjolski reprezentativci Gerard Pique, Cesc Fabregas i Sergio Busquets u Messijevoj momčadi na jednoj strani, odnosno, Robert Lewandowski, Sergio Agüero i Kevin Prince Boateng na drugoj.

Ulaznice za ovaj događaj, koje su povučene iz prodaje, koštale su i do 300 dolara... 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider