Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sudar zvijezda

Fantastičan pogodak Neymara, Messi ipak pobijedio!

Od iduće sezone će Lionel Messi i Neymar biti na istoj strani, nositi isti Barcelonin dres i biti vjerojatno najveća snaga katalonskog kluba. No, u utorak navečer su bili na suprotnim stranama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Limi, glavnom peruanskom gradu, odigrana je humanitarna utakmica između Messija i prijatelja, te Neymara i ostatka svijeta. Pobijedio je argentinski nogometaš i njegova momčad sa 8-5, u ogledu gdje je zapravo rezultat bio najmanje bitan.

Svi sudionici ovog ogleda jako su se dobro zabavljali, pa je tako Dani Alves, Brazilac iz Barcelone, igrao i za jednu i za drugu momčad, a uz to je na obje strane postigao po pogodak.

Najljepši je, pak, potpisao 21-godišnji Brazilac Neymar i to onaj posljednji na ogledu za 8-5. Potegao je s 50-ak metara i milimetarski točno plasirao loptu pod gredu.

Spomenimo da je Messijevu momčad kao trener vodio Talijan Fabio Capello, dok je na suprotnoj trenerskoj stolici sjedio legendarni Brazilac Zico. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider