Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Morat će igrati

Messi priznao strah od Bayerna: Sluti li Barca kraj puta?

Večeras je na rasporedu prva utakmica polufinala nogometne Lige prvaka u kojoj će Bayern ugostiti Barcelonu. Od bavarskog diva strahuje i najbolji igrač današnjice - Lionel Messi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Argentinac smatra da Barcelona u obje utakmice mora biti na najvišoj razini, ako želi igrati finale na Wembleyju. Svjestan je snage Bayerna, koji ove sezone, kako je u ponedjeljak izjavio Xavi Hernandez, igra izvanzemaljski nogomet.

>> Xavi nahvalio Bayern i otkrio taktiku za večerašnji spektakl!

''Svaki će protivnik u polufinalu Lige prvaka biti težak. No, Bayern je ove sezone jako, jako dobar. Igraju sjajno cijele sezone i postižu jako puno pogodaka'', rekao je Messi u ekskluzivnom razgovoru za indijski The Times.

''Nakon što su na kraju prošle sezone ostali bez naslova prvaka Europe u posljednjim sekundama (Chelsea), vjerujem da ih je to ojačalo, te da je želja za osvajanjem Lige prvaka sada još i veća. Jači je Bayern nego lani'', smatra Argentinac.

Nastup Messija od prve minute je i dalje pod znakom pitanja, a odluku će donijeti trener Tito Vilanova netom prije početka utakmice. Podsjetimo, Messi je ozlijedio bedreni mišić u prvoj utakmici četvrtfinala protiv PSG-a, a u uzvratu je istu ozljedu obnovio, te od tada nije zaigrao ni minute.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider