Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Samo je jedno pitanje

Xavi nahvalio Bayern i otkrio taktiku za večerašnji spektakl!

Hoće li večeras Lionel Messi zaigrati u prvoj postavi za momčad Barcelone na gostovanju kod Bayerna, u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka, još uvijek je pitanje koje najviše muči navijače katalonskog kluba…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Messi je u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka protiv PSG-a zadobio ozljedu bedrenog mišića. Nakon toga je ušao s klupe u drugom poluvremenu uzvrata protiv PSG-a u Barceloni, ali je propuštao prvenstvene oglede protiv Mallorce, Zaragoze i Levantea. Sve tri utakmice je Barcelona dobila i bez njega.

''Messi je ključan igrač u našem napadu, vidjeli ste koliko nam je nedostajao u zadnjim utakmicama. Siguran sam da će protiv Bayerna zaigrati, i to u svom najboljem izdanju, da se svi zajedno opet uvjerimo koliko je čudesan igrač. Dakako da je velika razlika hoćemo li ga imati u sastavu ili ne'', rekao je 33-godišnji veznjak Xavi, te najavio napadačku igru na Allianz Areni.

''Nećemo igrati na remi, napadat ćemo i igrati na pobjedu jer drukčije ni ne znamo igrati. Posjed lopte bit će ključan. Mi znamo da smo najjači kada imamo loptu u svom posjedu'', dodao je Xavi.

Izglede je procijenio na 50-50….

''Bayern je vrlo snažna momčad. Već su osigurali naslov prvaka Njemačke, plasirali se u finale kupa i bez problema izborili polufinale Lige prvaka, što se za nas baš i ne može reći.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider