Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Obožava baš njega

Messi otkrio koga voli gledati i umanjio značaj trenera u Barci

Uobičajeno je postalo posljednjih godina da svi hvale nenadmašnog Lionela Messija, ali u novom broju Barceloninog klupskog magazina najbolji je svjetski nogometaš sipao salve pohvala na račun jednog svog suigrača...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Priznao je čudesni Argentinac koliko je oduševljen što može igrati i trenirati uz Andresa Iniestu, najboljeg igrača 2012. godine prema izboru Europske nogometne federacije (UEFA).

''Andres sve radi dobro. Sa svakom je godinom sve bolji: sve je osvojio i ja sam iznimno sretan što mogu igrati uz njega. Uživam ga gledati na terenu, bilo na treninzima, bilo na utakmicama. Prava je radost gledati ga'', kazao je Messi.

Osvrnuo se Argentinac i na Barceloninu nogometnu filozofiju koja posljednjih godina oduševljava svijet i donosi katalonskom klubu trofej za trofejem.

''Ne radi se tu o nekom posebnom treneru. Naša je filozofija bazirana na ideji koju slijede svi treneri. Tako oduvijek radi Barcelonina nogometna akademija.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider