Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U Barci do 2018., a onda...

Messi otkrio gdje bi mogao završiti karijeru!

Barcelonin nogometni genijalac Lionel Messi priznao je kako postoji mogućnost da će karijeru zaključiti u rodnoj Argentini…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji svjetski nogometaš u četvrtak je produljio ugovor s katalonskim divom do 2018. godine. U ugovor je ugrađena i odštetna klauzula od 250 milijuna eura, a čak i ako se nađe neki novopečeni bogataški klub, poput Manchester Cityja ili PSG-a, koji bi bio voljan izdvojiti toliki iznos, Messi neće napustiti Camp Nou.

>> Barca konačno odahnula: Messi sa smješkom stavio autogram!

>> I ovo je uspio izvući u novom ugovoru: Messi dobio još milijun motiva

"Već sam ranije rekao, svoju bih europsku karijeru želio zaključiti u Barceloni. Ne bih razmatrao ponudu nijednog drugog europskog kluba. No, ne isključujem mogućnost da ću igračku karijeru završiti u Argentini", poručio je Messi za službenu klupsku web-stranicu.

Osvrnuo se 25-godišnji četverostruki osvajač Zlatne lopte i na samo produljenje ugovora.

"Iznimno sam sretan u Barceloni, uvijek sam to govorio. Ovo je fantastičan dan."

Za kraj je progovorio i o neobičnom terminu (12 sati) u kojem će Barcelona u kojem će Barcelona u nedjelju igrati protiv Getafea u 23. kolu Primere.

"Mislim da neće biti neka razlika igrati u podne. Svi smo to prošli u mlađim kategorijama. Uostalom, treniramo u podne i navikli smo na to." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider