Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na Camp Nou do 2018.

Barca konačno odahnula: Messi sa smješkom stavio autogram!

U četvrtak poslijepodne Lionel Messi službeno je potpisao produženje ugovora s Barcelonom do 2018...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako se primicao čas potpisa ugovora, rasla je napetost u predsjedničkim odajama Barcelone, gdje su se okupili predsjednik kluba Sandro Rosell, potpredsjednik Josep Maria Bartomeu i sportski direktor Andoni Zubizarreta.

Čelnici Barcelone s nestrpljenjem su očekivali dolazak svoje najveće zvijezde. Trenutačno najbolji nogometaš svijeta bio je točan poput švicarskog sata, u pratnji svojeg oca stigao je točno u minutu. Sa smiješkom na licu stavio je autogram na ugovor koji će ga vezati za Barcelonu do 2018. i prema kojem će, uz dodatne bonuse, zarađivati oko 16 milijuna eura neto godišnje.

Nakon potpisa ugovora, uslijedilo je olakšanje u prostorijama Barcelone, bez obzira što su Messi i Rosell dogovorili sve detalje novog ugovora još početkom siječnja. No, Rosell zna da u nogometu ništa nije gotovo dok zaista nije gotovo. Sada je siguran da će Argentinac ostati na Camp Nou do svoje 31. godine. Odštetna klauzula i dalje ostaje na 250 milijuna eura. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider