Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Istina je prava...

Messi i Mourinho uskoro na istoj strani: Možete li to zamisliti?

U utorak je na rasporedu još jedan El Clasico, Barcelona na Camp Nou dočekuje Real Madrid u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa kralja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odmjeravanje snaga prema mnogima dvaju najvećih svjetskih klubova već je mnogo puta opjevano, jednako kao i sudari Cristiana Ronalda i Lionela Messija, najboljih nogometaša današnjice. Jose Mourinho po svojem starom običaju podgrijava ionako usijanu atmosferu, Portugalac je majstor svih oblika specijalnog ratovanja, a posebice psihološkog.

>> Umjesto u Barcelonu, Mourinho igrače Reala poslao - kući!

>> Messi prste k sebi: Krv kao dokaz da Leo nije s drugog planeta!

Uža specijalnost mu je provokacija. U svoje tri godine na klupi Reala pokazao je da ne bira koga će dotaknuti svojim „poganim jezikom“, ponekad i prstom u oko. Često je znao bez pardona „nagaziti“ i Messija, mezimca katalonske publike. Mourinho je Messija nekoliko puta optužio za „glumatanje“, ali ni Argentinac mu nije ostajao dužan, jednom prilikom ga je nazvao „brbljavcem“.

Možete li zamisliti da Mourinho i Messi surađuju u bliskoj budućnosti, da Portugalac izdaje taktičke naredbe genijalnom Argentincu? Ne možete! To će se ipak dogoditi u lipnju ove godine na oproštajnoj utakmici Michaela Ballacka od nogometa.

Bivši kapetan njemačke reprezentacije na svoju službenu „oproštaljku“ pozvat će svoje bivše suigrače iz Bayera, Bayerna i Chelseaja, ali i najveće nogometaše i trenere današnjice. Kako sada stvari stoje, u spektaklu će sudjelovati i Messi, a momčad u kojoj će igrati vodit će upravo Mourinho.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će Messi reagirati na Mourinhove instrukcije, hoće li obojica uspjeti zatomiti svoje taštine i suspregnuti ega...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider