Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Incident' nakon utakmice

Mertesacker nakon blamaže 'oprao' Özila, zvijezda Arsenala ga nije poslušala!

Arsenal je na startu prvenstva izgubio kao domaćin 3-1 od Aston Ville. Nakon toga je njegova obrana bila čvrsta sve do subotnjeg ogleda protiv Manchester Cityja…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Niti jednom, izuzev tog startnog dvoboja s Aston Villom, u tim ostalim utakmicama vodeći sastav Premiershipa nije primio više od jednog pogotka. Ukupno je Arsenal primio svega 11 golova u 15 utakmica u prvenstvu prije ove subote.

Mesut Özil na kraju utakmice odlučio je otići u svlačionicu bez da pozdravi navijače. Međutim, kad je to primijetio njegov suigrač Per Mertesacker, dojurio je do Özila i očitao mu lekciju.

Nijemac to nije doživio ozbiljno i samo je produžio do svlačionice, no poslije se na Facebooku ispričao navijačima.

"Oprostite što nisam zahvalio navijačima na kraju utakmice. Dosad ste bili briljantni prema meni, a znam da ste dugo putovali i potrošili dosta novca da biste nas podržali. Bio sam jako uzrujan zbog rezultata, iako znam da sam trebao zahvaliti vam, znam da je to Arsenalova tradicija bez obzira na rezultat'', rekao je Nijemac.

Zvijezdama je danas očito puno lakše komunicirati putem društvenih mreža nego smoći hrabrosti i izaći pred navijače bez obzira na rezultat.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider