Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez dlake na jeziku

Materazzi zna zašto Ibra nikad neće biti kao Messi i Ronaldo

Bivši branič milanskog Intera i talijanske nogometne reprezentacije Marco Materazzi (39) još je jednom javno pokazao koliko mu je mrzak Rafa Benitez, aktualni menadžer Chelseaja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Materazzi je radio pod Benitezom u Interu u prvoj polovici sezone 2010/11 i malo je reći kako nije bio nimalo impresioniran Španjolčevim metodama rada.

" On nije baš moj idealan trener. Kada bih ja bio na čelu kluba, nikad mu ne bih povjerio vođenje svoje momčadi", rekao je Materazzi za France Football.

"Ono što mi se kod njega nije svidjelo je bio način na koji se prezentirao momčadi. Veliki treneri poput Lippija i Mourinha koriste nepisana pravila, ali Benitez je običavao 10 od 12 stvari zapisati. To je bilo poput povratka u školu ili prisiljavanja na poštivanje prometnih pravila."

Još ranije je Materazzi okarakterizirao Beniteza kao "čovjeka koji se bojao vlastite sjene".

" Nisam se dobro slagao s Benitezom. Natjerao me da uklonim slike nekih od najvažnijih trenutaka moje karijere s Mourinhom i Lippijem iz ormara u svlačionici", rekao je Materazzi.

Bez dlake na jeziku pričao je Matrix i o Zlatanu Ibrahimoviću:

"Kada je došao u Inter imali smo dobar odnos, ali se to vremenom promijenilo. On je jedan od najboljih igrača na svijetu, svi bi voljeli imati ga u momčadi. No, nikada se ne osjeća krivim. Mislim da je to slabost njegova karaktera. Često je vrijeđao suigrače. On uvijek želi pobijediti i ne može lako prihvatiti tuđe pogreške. Kada su nam suigrači u nevolji, moramo im pomoći. To je njegova velika pogreška. Momčad nije samo jedan igrač. Mislim da je to razlog što nikada neće biti kao Messi ili Cristiano Ronaldo." (TS / VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider