Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Barca i dalje stopostotna

Martino: Neymar je bio savršen; Pogledajte Brazilčev čudesni dribling

Nogometaši Barcelone ostali su savršeni i poslije četvrtog kola Primere, makar su igrače Seville dijelile sekunde do boda na Camp Nou. No, Alexis Sanchez je u 94. minuti pogodio za 3-2 Barcelone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Od prve su minute u momčadi španjolskog prvaka zaigrali Leo Messi i Neymar, a ta je kombinaija u 75. minuti urodila pogotkom Argentinca, drugim Barcelone na ogledu protiv Andalužana za koje je jedan pogodak postigao hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.

''Neymar je odigrao savršenu utakmicu. I u fazi obrane i u fazi napada je bio sjajan. No, to je ono što i očekujemo od njega, njegovi su kapaciteti zbilja veliki. Suradnja njega i Messija ide točno u smjeru u kakvom smo i očekivali'', rekao je poslije ogleda trener Barcelone Gerardo Martino.

Inače, u 30. minuti je Neymar na sredini terena napravio i vjerojatno potez utakmice. Sjajnim driblingom petom potpuno je izbacio iz igre Sevillinog čuvara, koji je nekoliko sekundi ostao skamenjen shvaćajući što se zapravo dogodilo... (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider