Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žele Luku Modrića

ManUtd vapi za pravim veznjakom: Novi pritisak na Real Madrid!

Engleski mediji pišu kako će aktualni engleski nogometni prvak, Manchester United, u siječnju krenuti u novi lov na neko veliko pojačanje...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U samoj završnici onog ljetnoga Manchester United je iz Evertona doveo Marouanea Fellainija, ali spomenuti izvor navodi kako klubu treba još veća zvijezda. Pogotovo nakon debakla u gradskom derbiju u kojem je City slavio s čak 4-1.

>> Jesu li Real i Juve 'bratski klubovi u krađi'? A što je s Barcom i ostalima?

I dalje Manchester United najviše vapi za pravim veznim nogometašem, nekim tko će uskočiti u kopačke umirovljenog Paula Scholesa. I trenutačno, makar je do siječanjskog prijelaznog roka ostalo prilično vremena, najbolje figuriraju ipak vremešni 34-godišnji Talijan Andrea Pirlo, te hrvatski veznjak iz madridskog Reala Luka Modrić.

United je i tijekom ljeta pokušavao doći do Modrića, a po The Independentu će novi pritisak napraviti početkom iduće godine.

"Možda bi trebali razmisliti o nekom pravom pojačanju, istinskom asu, kojeg bi doveli tijekom siječnja", rekao je između ostalog nakon poraza od Cityja trener Uniteda David Moyes. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider