Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne odustaju od Luke

ManUtd se ponovno okreće Modriću: Moyes će pokušati 'slomiti' Real!

Čini se kako bi Manchester United mogao oživjeti utrku za hrvatskim reprezentativcem Lukom Modrićem...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Crveni vragovi' vjerojatno su ostali bez nadarenog veznjaka Thiaga Alcantare, koji je blizu prelaska u Bayern. Stari trener Barcelone i novi trener Bayerna je uperio prst prema Alcantari i on je, navodno, na sigurnom putu prema bavarskoj prijestolnici.

Novi trener Manchester Uniteda je time ostao bez velike svoje želje, no u rukavu još uvijek ima dva kandidata koja mu se izuzetno sviđaju i trebaju mu u njegovoj koncepciji.

Daily Star tako piše da je prva Moyesova želja hrvatski nogometaš iz Reala Luka Modrić. Iako je Moyesu jasno kako je novi trener Carlo Ancelotti izjavio da itekako računa na Modrića, novi čovjek na Old Traffordu se i dalje nada kako čelnici kluba mogu 'slomiti Real' po Modrićevom pitanju. Pogotovo kada se uzme u obzir da je Real pred realizacijom transfera 23-godišnjeg veznjaka Asiera Illarramendija iz Real Sociedada.

Real bi mladog veznjaka trebao dovesti za ogromnih 30 milijuna eura, a Illarramendi bi time postao konkurencija Luki Modriću u veznom redu.

Nema sumnje kako ManUtd nužno treba kreatora igre poput Modrića. Hrvatskog reprezentativca iznimno cijene na Old Traffordu i već su ga proteklih godina pokušali dovesti. Drugim okom Moyes prati 26-godišnjeg Lazijevog igrača Antonia Candrevu, koji je opcija B. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider