Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pojačanja su nužna

ManUtd nema više vremena: Ovo su igrači po koje kreće David Moyes!

Dva engleska tabloida, Express i Star, donose u nedjeljnom izdanju priču o igračima koje će ManUtd pokušat dovest u zimskom prijelaznom roku…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Star tako prenosi kako je jedna od prvih meta 'crvenih vragova' nadareni veznjak Evertona Ross Barkley. Čelnici Manutd nadaju se kako će slomiti Everton bogatom novčanom ponudom, stoji u tekstu.

S druge strane, Express povezuje drugu dvojicu igrača s Old Traffordom. Pa tako navodi kako je David Moyes u siječnju spreman krenuti po PSG-ova Blaisea Matuidija i Rominog Kevina Strootmana. Oba igrača igraju na poziciji centralnih veznjaka i u sjajnoj su formi ove sezone.

Prema navodima Expressa, Moyes vjeruje kako za obojicu neće morati dati više od 30 milijuna funti (oko sedam za Matuidija i 20-ak za Strootmana).

Unitedu pod hitno treba svježa krv koja odmah može donijeti prevagu, jer se pokazalo kako Fellaini nije bio mudar potez, s obzirom da je za njega izdvojeno 27,5 milijuna funti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider