Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Petarda Bayerna

Mandžukić dobio svih 90 minuta i - propisno se ispromašivao

Nogometaši Bayerna krenuli su u obranu naslova pobjednika Njemačkog kupa gostovanjem kod četvrtoligaša SW Rehdena u prvom kolu natjecanja. Slavili su 5:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odradili su igrači Josepa Guardiole posao vrlo ozbiljno, napadajući gol regionalnog ligaša od prve do posljednje minute. Najviše su problema svojim protivnicima, međutim, stvarali skok-igrom.

Često je u prilikama za pogodak bio i Mario Mandžukić koji je na centarforskoj poziciji odradio svih 90 minuta. Nije se ovaj put uspio upisati među strijelce. Tri je gola, od čega dva glavom, postigao Thomas Müller. Njegov je to prvi hat-trick u Kupu, te drugi u Bayernovu dresu uopće.

Bundesligaš Schalke slavio je kod petoligaša Nöttingena 2:0. U debitantskom je nastupu lijepi pogodak zabio 18-godišnji novi njemački supertalent pristigao ovog ljeta u Gelsenkirchen iz Bochuma: Leon Goretzka.

Drugoligaš Union Berlin, za koji je hrvatski nogometaš Damir Kreilach odigrao svih 90 minuta, slavio je na gostovanju kod trećeligaša Regensburga 2:1.

Njemački nogometni kup, 1. kolo:

Nöttingen – Schalke 0:2 (Huntelaar 30, Goretzka 90+4)

SW Rehden – Bayern München 0:5 (Shaqiri 18, Müller 45, 59-11m, 64, Robben 88)

Jahn Regensburg – Union Berlin 1:2

Duisburg – Paderborn 2:3

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider