Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakva pohvala

Mandžo bacio Guardiolu u trans: Je li moguće da je Pep ovo rekao?!

Mario Mandžukić oduševio je onog koji se inače ne razbacuje velikim riječima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mario Mandžukić ponio je prema uglednom Kickeru epitet najboljeg nogometaša susreta u četvrtfinalnom ogledu DFB-Pokala protiv HSV-a.

Bayernov je napadač predvodio svoju momčad do super-uvjerljive pobjede 5-0 s postignuta tri pogotka, a ugledni njemački dvotjetnik ocijenio je njegovu 90-minutnu predstavu savršenom jedinicom (ocjene se kreću u rasponu od savršene jedinice do najlošije šestice). Najbliže mu se po izvedbi, ali i ocjeni približio Toni Kroos s ocjenom 1.5

U Kickeru donose tekst pod naslovom "Jasan odgovor od Mandžukića i Kroosa", aludirajući na njihove nedavne probleme s trenerom Pepom Guardiolom zbog navodnog nezalaganja na treningu, odnosno prijevremenog povlačenja iz igre. U opisu Mandžukićeve igre stoji: "Hladnokrvni strijelac, tri prilike - tri gola".

Guardiola pohvalio Mandžukića

Pep Guardiola nakon demoliranja HSV-a (5:0 slavlje u Hamburgu) posebno je pohvalio našeg reprezentativca.

"Uvijek analiziram igru naših protivika i onda na teren pošaljem momčad za koju smatram da će najbolje odgovoriti na moje taktičke zamisli. Mario Mandžukić je najbolji igrač kaznenog prostora na svijetu, ali ponekad morate igrati drugačije. Sve je u taktici, baš sve", kazao je Guardiola nakon susreta, dodavši:

"I u Barceloni su me kritizirali zbog mojih odluka, ali znam se nositi s tim."

Ove Guardioline pohvale za Mandžukića znak su velike promjene u odnosu između španjolskog stručnjaka i našeg napadača. Nakon povratka s priprema za nastavak sezone Mandžukić zbog nediscipline nije putovao s momčadi u Monchengladbach, a sportski direktor Mathias Sammer izjavio je tada kako Mandžo nije dobro trenirao.

Odgovor je Mandžukić dao na najbolji mogući način - zabio je dva gola u iduća dva prvenstvena kola i sinoćnjim hat-trickom praktički sam uveo Bayern u polufinale Kupa...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider