Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije previše slavio

Mandžo opet pokazao Guardioli: Ušao u nastavku i uveo Bayern u finale!

Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić zabio je prvi gol u 2-0 pobjedi Bayerna nad Sao Paulom na Allianz Areni u drugom polufinalnom susretu Audi Cupa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Riječ je o trećem izdanju predsezonskog pripremnog turnira kojem je Bayern domaćin.

Mandžukić je u igru ušao početkom drugog poluvremena, a među strijelce se upisao već deset minuta kasnije. Spretno je iskoristio ubacivanje Arjena Robbena s desne strane i izbjegavši zaleđe poentirao iz peterca u bliži kut.

Rezultat na semaforu nije se mijenjao do 86. minute kada je pobjedu Bavaraca potvrdio 19-godišnji veznjak Mitchell Weiser nakon asistencije Xherdana Shaqirija. Bayern će se u sutrašnjem finalu za naslov boriti protiv Manchester Cityja koji je ranije sa 5-3 savladao Milan.

Bayernov trener Pep Guardiola u prvom poluvremenu nije posezao za zamjenama, da bi u drugom dijelu osim Mandžukiću dao priliku još sedmorici drugih igrača, između ostaloga i strijelcu drugog gola Weiseru (ušao u 72. minuti). (TS)

Audi Cup, polufinale:

Bayern - Sao Paulo 2-0 (Mandžukić 55, Weiser 86)

Manchester City - Milan 5-3 (Silva 4, Richards 19, Kolarov 22, Džeko 33, 36 / El Shaarawy 37, 39, Petagna 43)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider