Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stigle i djevojke

Mandžo i suigrači slavili trostruku krunu: Na feštu upao i neočekivani gost

Nogometaši Bayerna u subotu su u Berlinu pobijedili Stuttgart i uzeli Kup te fantastičnoj sezoni u kojoj su osvojili domaći naslov i Ligu prvaka priključili još jedan trofej.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Više nije bilo potrebe za umjerenim slavljem niti za paženjem koliko će čašica popiti, kako su morali dosad po nalogu trenera Juppa Heynckesa.

>> Bayern za povijest: Osvojili Kup i kompletirali veliki hat-trick!

Osvojili su sve što su mogli i prepustili se naslađivanju nad tri pehara. Za tu prigodu izradili su zgodne majice na kojima je pisalo "Jedan, dva, tri" i svi redom naslikavali su se pored tri trofeja.

U Berlinu, gdje su sinoć ostali slaviti, pridružio im se i svjetski boksački prvak, Ukrajinac Vladimir Kličko. Nije poznato je li on veliki navijač Bayerna ili je došao proslaviti sa svojim zemljakom Anatolijem Timoščukom.

Bile su prisutne i supruge i djevojke igrača, naravno, osim djevojke Marija Mandžukića Ivane koja izbjegava ovakve događaje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider