Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spektakl u Munchenu

Mandžin trener probudio se s jednom 'starom damom' s kojom je impresioniran

Večeras se igraju dva spektakularna dvoboja u četvrtfinalu Lige prvaka: PSG – Barca i Bayern – Juventus.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jupp Heynckes i Antonio Conte dijelili su jedan drugom komplimente uoči susreta Bayerna i Juventusa u četvrtfinalu Lige prvaka.

''Proteklih dana sam išao spavati i ustajao se sa Starom damom. Puno sam je proučavao i impresioniran sam onim što sam vidio. Juventus je vrlo jak protivnik. Fizički su jaki, Pirlo je mozak i još je tu puno dobrih igrača'', rekao je Heynckes, trener Bayerna.

Heynckes je pohvalio kolegu na protivničkoj klupi koji je lani s Juveom uzeo Scudetto.

''Juventus se s Conteom vratio poput feniksa. Napravio je velike stvari. Više ne igraju tipični catenaccio, sad igraju defenzivni nogomet s puno kreativnosti. To će biti kvalitetna utakmica dva jednaka protivnika. Gledat ćete vrhunski nogomet kakav je tipičan za četvrtfinale Lige prvaka'', smatra Bayernov trener.

Conte i ove sezone uspješno vodi Juventus prema naslovu prvaka.

''Proučili smo Bayern i radujemo se utakmici. Ovo nam je prvi put nakon dugo vremena da nastupa u četvrtfinalu. Talijanske momčadi su obično discipliniran, ali ja imam momčad koja može igrati ofenzivnije iako to protiv Bayerna nije uvijek moguće. Bayern ima odličnu ekipu, a posebno su jaki u vezi'', smatra Conte.(I.Š./TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider