Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Traže pojačanja

Manchester United želi 'novog Xavija': Traži ga i Barcelona!

Svoju prazninu u veznoj liniji u Mancherster Unitedu pokušat će popuniti dovođenjem talentiranog 21-godišnjeg veznjaka Atletico Madrida Kokea, navode engleski mediji...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Koke je bio na meti bivšeg menadžera Manchester Uniteda Sir Alexa Fergusona još prošle sezone, a kako je nastavio sa sjajnim igrama, naklonost prema njemu pokazuje i David Moyes.

Kokea, koji u svom ugovoru ima odštetnu klauzulu od samo 16.5 milijuna funti, u Španjolskoj nazivaju novim "Xavijem Hernandezom", a upravo su iz Xavijeve Barcelone također pokazali interes za njegovim dovođenjem.

Ostaje za vidjeti da li bi sam Koke bio spreman na transfer, budući je United pod Moyesom očito u prijelaznom razdobolju, dok u Primeri Atletico puše za vrat Barceloni i prati ju u stopu.

Podsjećamo, engleski prvak ljetos nije uspio dovesti željena pojačanja u veznom redu (Fabregas, Alcantara, Modrić), te je zadnjeg dana prijelaznog roka stvari pokušao spasiti kupnjom Marouanea Fellainija. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider