Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Savršeno rješenje

Man Utd u Španjolskoj pronašao pojačanje: Daju pravo bogatstvo!

David Moyes, menadžer Manchester Uniteda, priprema zapanjujuću ponudu od 30 milijuna funti za transfer 21-godišnjeg veznjaka madridskog Atletica i španjolskog reprezentativca Kokea, saznaje i piše Mirror…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Moyes je dva puta osobno provjerio mogućnosti nogometaša koji je bio jedna od najvećih zvijezda španjolske U-21 selekcije koja je osvojila naslov europskog prvaka prošlog ljeta. Jorge Resurreccion Merodio, ili jednostavnije Koke, nogometaš rodom iz Madrida koji je ponikao u Atleticu, upisao je već sedam nastupa i u dresu seniorske reprezentacije Španjolske. Svojim talentom i mogućnostima je toliko oduševio Moyesa koji ga je odlučio dovesti već u siječanjskom prijelaznom roku, navodi se u Mirrorovom tekstu.

Koke je prošlog ljeta bio dostupan za transfer manji od 17 milijuna funti, ali je potpisao novi ugovor uz otkupnu klauzulu od 35 milijuna eura.

Budući da je Marouane Fellaini podvrgnut operaciji ručnog zgloba, te će pauzirati oko dva mjeseca, Moyesu očajnički treba kvalitetan vezni igrač u pokušaju da konačno pronađe zamjenu za Paula Scholesa, igrača koji još uvijek jako nedostaje momčadi Manchester Uniteda. Menadžer ''crvenih vragova'' ga vidi upravo u Kokeu i želi ga dovesti već u siječnju, a ne čekati do ljeta, budući da su i neki drugi klubovi, Bayern, Arsenal i Liverpool, pratili talentiranog veznog igrača.

U početku se vjerovalo kako je Moyes putovao u Madrid pogledati Atleticovog visoko cijenjenog napadača Diega Costu, ali on je u stvari tražio igrača u kojem pronalazi savršeno rješenje za probleme u veznom redu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider