Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svi će im se smijati

Man United u pomoć pozvao 'majstora zvuka', navijači krive turiste!

Iako se stadionu Manchester Uniteda često tepa da je ''kazalište snova'', često je i atmosfera kazališna...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester Evening News piše da su čelnici ''crvenih vragova'' u pomoć pozvali stručnjaka za zvučne efekte kako bi povećao buku na stadionu. Neimenovani je ''majstor zvuka'' već bio na Unitedovoj utakmici protiv Liverpoola u siječnju, a planira još jedan posjet Old Traffordu do kraja sezone.

Novi potez kluba su zatražili sami navijači nezadovoljni time što se skandiranje i pjesma koja krene s jedne tribine navodno vrlo slabo čuje na drugim tribinama. Navijači smatraju i da su za manjak buke na stadionu krivi i brojni gledatelji sa sponzorskim ulaznicama te turisti koji dolaze na utakmice i ne znaju navijački repertoar.

U svakom slučaju, u klubu su se odlučili na neobičan potez, a sljedeća bi sezona trebala pokazati je li pozvani stručnjak uspio ''iskemijati'' dobitnu kombinaciju. Sigurni smo da navijači ostalih klubova neće propustiti iskoristiti ovaj potez za ismijavanje...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider