Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
posljednje pojačanje

Bayern oteo Man Unitedu najveću želju: Stiže dirigent iz Barcelone

Čini se kako je Thiago Alcantara novo pojačanje Bayerna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zov Pepa Guardiole ipak je bio neodoljiv za Thiaga Alcantaru. Samo dan nakon što je Pep na presici Bayerna potvrdio kako je Thiago Alcantara jedini igrač kojeg želi, pojavila se informacija u katalonskim medijima kako je to – to.

Karl Heinz Rummenigge navodno je već obavijestio Barcelonu kako će platiti 18 milijuna eura, koliko iznosi izlazna klauzula za mladog Španjolca brazilskog porijekla.

Bayern je u polufinalu Lige prvaka pregazio Barcelonu s nevjerojatnih 7:0 u dvije utakmice. Doveo je trofejnog Katalonca Guardiola i sada im uzima i jednu od najvećih nada kojoj se nije dalo čekati da Xavi ode u mirovinu.

Ima još gubitnika u ovoj priči. Manchester United htio je očajnički dovesti Thiaga. David Moyes treba playmakera i sve je upućivalo na scenarij u kojem će mladi veznjak biti dirigent novog orkestra na Old Taffordu.

No, onda ga je nazvao Guardiola i obećao mu mjesto u novom Bayernu. Navodno će Javija Martineza povući na stopera, poput Bielse koji je to napravio u Athletic Bilbau. Guardiola je Mascherana, ali i Busquetsa znao usred El Clasica povući u obranu i pobijediti Real u Madridu. Zato se to nikome ne čini kao suluda ideja.

Thiago Alcantara tebao bi tako postati posljednje pojačanje Bayerna ovog ljeta.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider