Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na meti i Di Maria

Ma kakav rukomet: U Madridu glavna tema 'sukob' Mourinha i Ronalda!

Nakon pobjede u Kupu kralja protiv Valencije, španjolski mediji izdvojili su zahlađenje odnosa između dva Portugalca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Madridu se igra Svjetsko prvenstvo u rukometu, no koga briga kad je Real u krizi. Prošlog tjedna je Ronaldo otrčao u zagrljaj Mourinnhu nakon što je zabio Real Sociedadu. Bila je to podrška treneru kojem je zviždao Santiago Bernebeu. No, nije puno trebalo dijelu španjolskih medija da stvari okrenu naopako.

Jučer smo prenijeli napise o navodnom verbalnom sukobu u svlačionici nakon pobjede protiv Valencije jer je Ronaldo ljut na stalne prigovore Mourinha, a sada je TV postaja La Sexta pronašla novi 'dokaz'.

Jose Mourinho je bio izuzetno nervozan tijekom utakmice. Nebrojeno mnogo puta se podigao sa svoje klupe, te dolazio do ruba travnjaka gdje je gestikulirao prema skoro svim svojim nogometašima. Vikao je, mahao ljutito rukama, objašnjavao svašta svojim pomoćnicima, a cijelo vrijeme ga je pratila kamera.

Iako je od samog dolaska u Real uvijek štitio leđa najboljem svom igraču Cristianu Ronaldu i činilo se da između njih dvojice ne postoje problemi, kamere La Sexte su možda pokazale suprotno.

U jednom se trenutku Mourinho podigao s klupe i hodajući prema travnjaku uzvikivao Ronaldovo ime. Iako ga je ovaj, zbog položaja na travnjaku trebao osluhnuti, Ronaldo se uopće nije okrenuo prema svojoj klupi.

Mourinho je nakon vikanja nekoliko sekundi u čudu i bez riječi ostao gledati prema travnjaku, a onda je histerično mahnuo rukom i vratio se ljutit na svoju klupu.

Dodat ćemo i Mourinhov odgovor na nezadvoljstvo Angela Di Marije.

''Bolji je bio prije. Manje je zarađivao, ali je barem nešto igrao. Sada ne igra ništa'', rekao je Mourinho.

Što vi mislite, je li to nekakav znak ili vruća portugalska krv jednostavno lako proključa? (I.Š./TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider