Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Disciplinirana, ali i neriskantna utakmica

Luka Modrić među tri najslabije ocjenjena igrača Reala

U ogledu 23. kola španjolske Primere nogometaši madridskog Reala su lakoćom na svom stadionu pobijedili Sevillu 4-1, ali je možda ispravnije reći da je sve to učinio sjajni Cristiano Ronaldo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Postigao je Portugalac tri pogotka, a i onaj četvrti je namjestio. Izašao je s travnjaka kod 4-0 za Real nakon čega je njegova momčad u napadačkom smislu stala, a na kraju i primila jedan pogodak.

>> 'Hat-trick' Ronalda: Spektakularan pogodak - od gola do gola!

Bio mu je ovo ukupno čak sedamnaesti hat-trick u Primeri, čime je postao igrač s najviše hat-trickova u elitnom razredu španjolskog nogometa u posljednjih deset sezona (Lionel Messi ih je zabio 16).

Nije čudno da je nogometni internet-portal Goal.com ocijenio njegovu igru s maksimalnom peticom uz opis da je "dobro što Mourinho nije odmarao Ronalda prije utakmice Lige prvaka protiv Manchester Uniteda".

Svih 90 minuta je za Real odigrao hrvatski nogometaš Luka Modrić. Dobio je Modrić nepotrebni žuti karton zbog odgurivanja lopte, a bila mu je to druga utakmica zaredom u Primeri sa žutim kartonom (treća ukupno u posljednje četiri Realove s žutim).

Goal.com je dao ocjenu 2.5 za njegovu igru. Istu je ocjenu dobio tek Raul Albiol, a slabiju (2) Gonzalo Higuain.

"Modrić nije uzimao previše rizika u svom današnjem nastupu. Igrao je disciplinirano i bez prevelikog razloga nije napuštao svoj krug koji je morao pokrivati", stavljeno je u opisu njegove igre. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider