Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte video

Luđački start Cambiassa: Krvnički nagazio Giovinca pa širio ruke!

Interov Argentinac Esteban Cambiasso u završnici subotnjeg derbija protiv Juventusa napravio vrlo grub prekršaj na Sebastianu Giovincu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cambiasso je agresivno krenuo na Giovinca koji je imao loptu uz aut-crtu na lijevoj strani napada, te ga je pokosio lijevog nogom po gležnju nakon što je Giovinco već predao loptu suigraču. Posve opravdano je dobio crveni karton.

Umjesto da se barem ispriča Giovincu za taj pogibeljni start i provjeri njegovo stanje, Cambiasso je podigao obje ruke u zrak prema sucu i mahao s njima, valjda sugerirajući kako to nije bilo ništa strašno.

Nakon što ga je sudac isključio, odmah je odsvirao kraj utakmice, u kojoj je Juventus pobijedio 2:1 i učvrstio vodstvo na ljestvici.

Kasnije se Cambiasso ipak ispričao. Tako barem tvrdi Interov trener Andrea Stramaccioni: "Ne želim govoriti o incidentima i komentirati sudačke odluke. Cambiassov faul je bio grub, ali odmah nakon utakmice je otišao u Juventusovu svlačionicu ispričati se. Takve stvari se na igralištu mogu dogoditi, ali naš stav prema fair-play igri zahtijeva da se igrač ispriča". rekao je Stramaccioni.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider