Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Partizanovci u šoku

Ludogorec slavio u Beogradu, vođa Grobara skinuo kapetansku traku Šćepoviću!

Ludogorec je u utorak izbacio Partizan u trećem pretkolu Lige prvaka što je bio okidač za Grobare da naprave još jednu scenu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Ludogoreca, Fenerbahčea i Lyona posljednji su koji su utorak izborili plasman u play-off rundu kvalifikacija za nastup u Ligi prvaka.

Bugarski prvak gostovao je u Beogradu kod Partizana, te je nakon 2-1 u Razgradu slavio i u Srbiji. Susret je riješen u 87. minuti kada je Nikola Gulan napravio prekršaj u vlastitom kaznenom prostoru za jedanaesterac i crveni karton, a siguran realizator s bijele točke bio je Hristo Zlatinski.

>> Čačić pomogao 'modrima': Dinamo nositelj u doigravanju za Ligu prvaka!

Nakon utakmice, igrači Partizana su krenuli pozdraviti navijače, jedan je htio baciti i majicu, ali su se ugodno iznenadili. Vođa navijača Partizana Kimi Radisavljević ušao je na travnjak i skinuo kapetansku traku šokiranom Marku Šćepoviću, koji se toliko prepao da je sam pomogao Kimiju da mu je skine.

Fenerbahče je u Istanbul donio 1-1 iz Salzburga, no u 4. ga je minuti zatekao "hladan tuš". Jonathan Soriano doveo je austrijski sastav u vodstvo, koje je, doduše, trajalo svega četiri minute. Portugalac Raul Meireles krasnim je volejem s ruba kaznenog prostora pospremio loptu pod samu gredu Salzburgova gola za 1-1.

Već u 17. minuti prvog dijela Moussa Sow zabija za vodstvo domaćina, a Pierre Webo novih 17 minuta kasnije postavlja, pokazalo se, konačnih 3-1.

Lyon je nakon 1-0 u Francuskoj istim rezultatom slavio i u Švicarskoj protiv Grasshoppersa. Strijelac jedinog pogotka bio je Clement Grenier u 82. minuti utakmice. (TS) 

Liga prvaka, 3. kolo kvalifikacija, uzvrati:

Fenerbahçe – Salzburg 3-1 (Meireles 8, Sow 17, Webo 34 / Soriano 4), ukupno 4-2

Partizan – Ludogorec 0-1 (Zlatinski 88-11m), 1-3

Grasshoppers – Lyon 0-1 (Grenier 82), 0-2

Maccabi Tel Aviv – Basel 3-3 (Schär 35-ag, Zahavi 37, Radi 55 / Schär 5-11m, Salah 21, Diaz 33), ukupno 3-4

Steaua Bukurešt – Dinamo Tbilisi 1-1 (Latovlevici 7 / Astarlo 48), 4-1

Maribor – Apoel 0-0, 1-1

Skënderbeu Korcë – Šakter Karagandi 3-2 (Tomić 9, Škembi 20-11m, 29-11m / Kizničenko 38, Bajžanov 66), 3-5

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider