Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šok iz 89. minute

Lovrenu 'UKRALI' gol koji je zabio Unitedu: '80 posto je moj!'

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren ove se sezone u dresu Southamptona specijalizirao za rušenje velikana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 5. kolu Premierlige je zabio na Anfieldu za pobjedu protiv Liverpoola (1:0), a ove je subote u 89. minuti svojim pogotkom donio Svecima bod (1:1) na gostovanju kod Manchester Uniteda na Old Traffordu.

>> Lovren junak Southamptona: Hrvat 'zamrznuo' Old Trafford

Doduše, lopta je nakon Lovrenova udarca glavom na putu prema mreži okrznula i nogu njegova suigrača Adama Lallane i njemu je pripisan pogodak.

"Rekao sam Adamu u svlačionici da me nije briga jer je najvažnije da smo uzeli bod. Ali rekao sam mu i da je taj gol 80 posto moj, a 20 posto njegov", našalio se nakon utakmice Lovren.

"Bilo bi veliko zadovoljstvo ovdje biti strijelac. Mislim da smo odradili sjajan posao. Utakmica je bila teška, posebno na početku, ali mislim da smo zaslužili bod. Naša je ideja da svugdje igramo isti nogomet. Uvijek pokušavamo igrati svoju igru. United je u subotu imao puno prilika, tako da možemo biti sretni bodom", zaključio je hrvatski branič.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider