Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još jači Redsi

Liverpool dobio najveće moguće pojačanje, ali gdje sad s njim

Na iznenađenje mnogih, jedina stopostotna momčad Premierlige je Liverpool.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liverpool s devet bodova predvodi Premierligu nakon odigrana tri kola. Dovoljno za euforiju u klubu koji financijski ne može pratiti Chelsea, Manchester United, Arsenal, City i Tottenham.

Neki će reći kako je od slavnog kluba ostala samo trofejna povijest, no ovih dana se navijači Reda naslađuju s najvećima rivalima iz Manchestera pokazujući im ljestvicu. Pet bodova više od prvaka u prva tri kola i pobjeda u najvećem derbiju engleskog nogometa.

A sve to bez uvjerljivo najbolje igrača na Anfieldu – Luisa Suareza. Posljednjeg dana prijelaznog roka nije se dogodio senzacionalan transfer. Urugvajac je ostao u Liverpoolu i to je najveće moguće pojačanje jer zvijezde takvog kalibra ne dolaze u klub koji godinama ne igra Ligu prvaka.

No, gdje će Suarez igrati kod Brendana Rogersa. Tri put je ove sezone Liverpool slavio 1:0, a sva tri pogotka postigao je sjajni Daniel Sturridge. Sumnjamo kako će ga Rogers maknuti s mjesta špice kada mu tako dobro ide.

Suarez bi, kad se vrati ovog mjeseca nakon suspenzije, mogao dobiti mjesto na krilu. Lako će Rogers žrtvovati Aspasa ili Hendersona, a Coutinho zbog odličnih predstava neće biti žrtva povratka Urugvajca. Guardian predviđa kako će Coutinho otići iza Sturridgea, a Suarez i novopridošli Victor Moses na krila.

Još su dvije utakmice kazne ostale Suarezu zbog onog divljačkog ugriza (8 odslužio), a onda će Redsi biti još jači, makar na papiru.

Što vi mislite?

Hoće li Liverpool biti još jači sa Suarezom?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider